avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nume reclamant gresit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nume reclamant gresit

Am o nelamurire. Sunt in proces ca reclamant in litigiu de munca si pe site-ul tribunalului apare numele meu gresit. Cat de grava este situatia?
~ Conținut șters la cerere ~
Este o eroare materiala care nu influenteaza in nici un fel situatia din dosar .Efectiv este nesemnificativa problema.
La primul termen solicitati ca in incheierea de sedinta sa se treaca numele corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta invalidata marfan marfan Buna ziua, Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)
Pronuntare de catre instanta de fond prin incheiere civila cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele Daca instanta de fond (intr-un litigiu de munca) se pronunta prin Incheiere civila, prin care ... (vezi toată discuția)
încuviinþare executare silitã cu numele reclamantului scris greºit selfdefender selfdefender Am pierdut un proces de evacuare, inclusiv în apel şi recurs, dar numele reclamantului a fost scris greşit în sentinţa Judecătoriei, definitivă şi ... (vezi toată discuția)