avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, daca se poate. Pe 31 mai 2018, copilul meu implineste 2 ani. Nu ma intorc la fostul loc de munca, dar as vrea sa beneficiez de stimulentul de insertie. Am inteles de la autoritati ca trebuie sa depun dosarul pentru stimulent, cu 2 luni inainte de implonirea celor 2 ani. Noul angajator trebuie sa ma intregistreze cel mai tarziu pe 29 martie a.c., pentru a beneficia cat mai mult de indemnizatia pentru cresterea copilului?

De asemenea, ar trebui sa il anunt in scris pe fostul angajator ca nu ma mai intorc la munca cu o anumita perioada inainte, adica exista prevederi legale in acest sens? Cei de la Primarie nu au stiut sa imi spuna . Oricum il anuntam, cand solicitam copiile dupa contractul de munca, dar as vrea sa fie exact cum spune legea, ca sa nu apara probleme.

Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Beneficiez de stimulentul de insertie daca imi schimb locul de munca? Adina_cute Adina_cute Buna ziua. Am nascut pe data de 22 oct 2012 am optat pentru 2 ani de concediu. Nu vreau sa ma mai intorc la munca la fostul loc. Mi-am cautat de munca si am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in timpul concediului de crestere copil Gynamunteanu Gynamunteanu Buna ziua, sunt in crestere copil si doresc sa ma angajez la o firma cu un alt tip de activitate decat cel anterior, pe o perioada determinata, fara a mi da ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc + indemnizatie 500 lei de la stat oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, am 2 intrebari: 1) Am drept de concediu fara plata pana ce copilul implineste 2 ani dupa cele 11 luni de stat acasa CCC? Imi merge in continuare ... (vezi toată discuția)