avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil singur în casă cât timp părinții sunt la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil singur în casă cât timp părinții sunt la serviciu. Care pot fi consecințele legale în caz că acest lucru este reclamat la DGASP?

Buna ziua! Care sunt urmarile legale daca un copil este lasat singur in casa cat timp parintii sunt la servici?
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:58, 20 Februarie 2018
Ancheta sociala din partea DGASP daca face cineva plangere.
Cati ani are copilul?
~ Conținut șters la cerere ~
Copilul are 8 ani.Ramane uneori la sch 2 si sch 3 toata saptamana daca ne potrivim amandoi pe acelasi schimb.Control poate venii si noaptea sau neanuntat?Daca se descopera ca ramane singur ce se poate intampla?Copilul ramane de ceva timp singur.
Daca vine nu vine noaptea si va vor recomanda sa lasati pe cineva acasa cu minorul.
Pedeapsa daca la asta va referiti este amenda.
Noi am avut un caz, copilul a deschis geamul, vecinii de teama sa nu se aplece au sunat la 112. A venit protectia copilului, a inteles ca mai ramane si singura, avea laptopul cu skype sa comunice cu parintii, au dat amenda 100 ron si au spua ca au in cedere sa nu o mai lase singura (8 ani)
Au venit ziua avand reclamatie de la fostul sot.Dar ne a gasit acasa.A fost totul ok.Dar cel mai mult imi este teama de sch 3 ca ramane mai mult timp.Precizez ca seara inainte sa plecam il bagam la somn.Deci ramane dormind

Alte discuții în legătură

Custodie minor / drept de vizita alinapopalina alinapopalina Buna ziua, Am un prieten caruia ii este teama sa divorteze pt ca avand un copil minor, sotia il santajeaza ca nu va mai vedea copilul (este o persoana ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot bella34 bella34 Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii care iau fost incredintati fostului sot iar eu ii iau de 2 ori pe luna la mine .Ma duc sa ii iau vinerea si ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - suprapunere ture de noapte părinți Tomae Tomae Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo lege privind tura de noapte. Eu lucrez in sanatate, sotul are si el ture de noapte. Copilul nostru este minor si ... (vezi toată discuția)