avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj teren+casa construita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj teren+casa construita

Buna ziua, se da urmatoarea situatie: sotul primeste un teren de la parinti care se trece pe numele lui inainte de casatorie, iar dupa casatorie se construieste o casa pe terenul respectiv, cu un credit in care este ca si codebitor inclusiv sotia. In cazul unui divort, exista riscul ca sotia sa ramana fara nimic din cauza ca terenul nu intra la partajare iar casa e pe terenul respectiv? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: amnine , utilizator 09:50, 20 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru clarificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Partaj divort reby reby Dupa 5 ani de concubinaj a urmat 6 ani de casatorie. Divortul s-a pronuntat in 2015, sotii au cazut de acord in privinta partajului. Insa nu s-a pus in ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar platit de soti angajat001 angajat001 buna ziua, sotia a facut un credit ipotecar inainte cu 2 luni de casatorie, au trecut 3 ani de la casatorie, s-a platit rata din banii celor doi soti, este ... (vezi toată discuția)