avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare laborator de analize medicale cu fonduri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare laborator de analize medicale cu fonduri nerambursabile

as dori sa deschid un laborator de analize medicale in mediul rural;
nu dispun de spatiu si nici de surse financiare;
si nici nu stiu sa estimez valoarea investitiei;
la fel, nu stiu daca avand licenta in chimie insa fara a fi lucrat intr-un laborator din domeniul sanitar, as putea sa deschid laboratorul pe numele meu.
ma ajuta cu ceva, in a accesa aceste fonduri, daca sunt somera dar nu primesc indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: POS CONSULT SRL , Consultant credite si finantari 23:01, 21 Octombrie 2009
In conditiile expuse de dumneavoastra nu puteti sustine un astfel de proiect.Majoritatea fondurilor nerambursabile functioneaza pe baza de decont.Beneficiarul plateste (din resurse proprii sau credit) si apoi merge cu chitantele si ii este decontata cheltuiala (50%-70%)in functie programul de finantare pe care se incadreaza.Sunt programe unde puteti beneficia si un avans ...dar si acolot rebuie sa garantati 110% din acea suma. De asemeni nu sunt eligibile achizitiile de terenuri sau imobile.

[ link extern ]

Numai bine
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Patiserie - gelaterie Ramona2014 Ramona2014 Buna ziua! Intentionez sa revin in tara si sa deschid o patiserie - gelaterie, cu laborator; As dori sa stiu care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene, ... (vezi toată discuția)
Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)