avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bună seara - stimulent de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bună seara - stimulent de inserție

bună seara,asta vrea sa aflu dacă pe data de 17 .01 .2018 mi sa întrerupt contractul de munca la firma care am luat stimulent de insercție de crestere a copilului pe 2 ani și de mâine 20.02.2018 încep munca la alta firma mai pot lua stimulent ul?mulțumesc!!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 20 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti beneficia de stimulent de insertie ... incepand cu ziua urmatoare celei in care nu ati mai realizat venituri supuse impozitului pe venit ,plata stimulentului inceteaza.
multumesc!dar am primit deja pe data de 12 02 2018 stimulentul pe card?trebuia sa anunt eu ?eu am anunțat la primarie
OUG 111/2010
art.19
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție în munca andreeapascu andreeapascu Bună ziua! Ma aflu în stimulent de inserție în munca pana în 24 august 2019 când fetita face 3 ani. Pe 01.02.2019 am încetat contractul de munca de la o ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Sonia-Miruna.MAGHIAR Sonia-Miruna.MAGHIAR Bună ziua. Se va pierde stimulentul un următorul caz? : contract munca la o firma încheiat în data de 30 aprilie 2018 (filma dizlovandu-se) și noul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Începând cu data de 01 mai doresc începerea activității, momentan fiind in concediu crestere copil. Menționez ca la acea data, copilul va ... (vezi toată discuția)