avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiunea tabulară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiunea tabulară

un teren cu casa cumparat cu chitanta de mana 1n 2017 de la mai multi mostenitori frati ( proprietarilor de drep decedati) pentru care s-a platit impozitul la zi pe numele proprietarilor de drept, poate fi inscris in cartea funciara ? si a-l poseda sa beneficiez de uzucapiune dupa 5 ani?
Cel mai recent răspuns: olgaboca , utilizator 00:19, 20 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da in 2017, proprietari decedati, Copiii find mostenitori au zis ca nu pot face succcesiunea pentru ca parinti lor au avuto de la socri tot fara acte. casa cu terenul rezulta in registrele primariei mergand cu unul dintre frati la primarie si cu chitanta de mana, Primaria a trecut pozitia cu terenul aferent si constructile pe numele meu. Mi au eliberat o adeverinta de spatiu locativ in calitate de proprietar am schimbat cartea de identitate pe acest numar de casa si am trecut pe numele meu contractele la gaz, energie electrica, apa
va multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
olgaboca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana pedro72 pedro72 Tatal meu a cumparat o casa in 1962. Intre intre el si propietar s-a incheiat o chitanta de mana cu martori. In aceasta chitanta de vanzare cumparare este ... (vezi toată discuția)
Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta ... marcelapatrichi marcelapatrichi Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta de mana . Dupa ce au decedat, cei doi copii ai lui nu au gasit actele de proprietate. La ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate miky3110 miky3110 Buna ziua! Am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat! Acum 30 de ani,tatal meu,acum decedat a cumparat impreuna cu mama o casa pe ... (vezi toată discuția)