avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Se poate ca unchii mei sa vanda locuinta si terenurile nepoatei lor prin contract de vanzare cumparare mentionez ca unul dintre ei are pensie de handicap ca a avut atac cerebral si nu prea mai are discernamant multumesc
Cel mai recent răspuns: Isabela30 , utilizator 22:42, 19 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti medicina legala si obtineti un cert. medical cu privire la acest aspect.Daca va fi negativ va trebui sa instituiti un curator,curator poate fi chiar nepoata. Citind din memorie se pare ca 182 NCPC cu privire la instituirea curatelei.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Antik, utilizator
Atat unchiul cat si sotia au suferit un attac cerebral dar sotia unchiului are pensie de handicap si nu are discernamant problema este ca asta seara am aflat ca azi au semnat contractul de vanzare cumparare si a semnat si sotia va multumesc

Silvia Zaharia a scris:

Problema se pune în felul următor:
faptul că unchiul a suferit un atac cerebral, acest fapt nu presupune în mod automat lipsa discernământului.

Deci, unchiul are sau nu are discernământ?

În funcție de răspunsul la această întrebare, putem să vă răspundem și noi la întrebarea Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela. obtinerea curatelei nicu001 nicu001 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii curatelei pentru o persoana majora - 24 ani, cu diagnostic de \\"retardare ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare apartament adinaadina adinaadina anul trecut am cumparat un apatament de la x (incheiat la notar) si de cateva zile am aflat ca vanzatorul a avut acum cativa ani ceva probleme si a fost ... (vezi toată discuția)