avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fiinta vie venita la lumina
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fiinta vie venita la lumina

Buna ziua! Recent am auzit la stiri un caz al unui anumit domn care isi intocmise un buletin “fictiv”, fara CNP, evident, unul neconform cu legea, in care se mentiona ca este “fiinta vie nascuta vie”. Cautand mai adanc in problema, am sesizat ca exista nenumarate cazuri de acest gen. Intrebarea in mod normal, este una prosteasca, dar as vrea sa stiu daca exista un fundament (cel putin istoric, legal cu siguranta nu), pe care acesti oameni au intocmit asemenea “buletine”, ori ei au nevoie doar de un consult psihiatric. Multumesc!
Ceea ce a facut acea persoana se numeste fals in inscrisuri oficiale si uz de fals.
Opinia mea este ca astfel de persoane au anumite probleme ... nu neaparat psihice... dar, de intelegere a functionarii unei societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire bunuri GyXoNeS GyXoNeS Am o problema la servici din care superiorii nu stiu sa ne ofere un raspuns concret si ne plimba cu vorba.Ne \"acuza\" de insusire de bunuri temporare desi eu ... (vezi toată discuția)
Copia color dupa buletin poate fi considerata fals in acte? drake drake Mai precis, daca as scana un buletin, as modifica informatiile/poza si l-as printa pe hartie normala, la o marime diferita, dar pastrand layout-ul, urmand sa-l ... (vezi toată discuția)
Falsificare de semnatura ANCA STEFAN ANCA STEFAN Sunt administratorul unei firme si de curand am descoperit ca dir economic imi falsifica semnatura pe dispozitiile de plata.Tin sa precizez ca eu ,ca ... (vezi toată discuția)