avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am vreo sansa sa castig procesul care a ajuns la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am vreo sansa sa castig procesul care a ajuns la Curtea de Apel

In anul 2013 mi s-a transformat postul din director de camin in referent IA dar salariul mi-a ramas acelasi In 2016 Curtea de Conturi mi-a imputat diferenta de salariu. Va rog frumos daca m-ati putea ajuta sa gasesc baza legala pentru a putea cere reincadrarea ca director deoarece si in prezent am aceleasi responsabilitati si acelasi salariu. Caminul din comuna nu are personalitate juridica si doar eu functionez in cadrul lui. Este aceasta cauza pentru care nu as putea trece director? Mentionez ca primaria a fost nevoita sa-mi intenteze proces pentru suma stabilita de catre Curtea de Conturi ca fiindu-mi platita necuvenit, iar procesul inca nu s-a definitivat.

Alte discuții în legătură

Postul de director camin cultural transformat in referent in baza legii 40/1991 gabrielamarcela gabrielamarcela Buna ziua, In anul 1990 m-am angajat,pe baza de concurs ca director de camin cultural.Dupa un an in cartea de munca in loc de director mi s-a trecut referent ... (vezi toată discuția)
Angajament plata mirelaspinu mirelaspinu Sunt obligata sa dau angajament plata pentru un grad de merit acordat necuvenit de catre scoala unde lucrez timp de cinci ani consecutiv! Mentionez ca aceste ... (vezi toată discuția)
Nelamurire salariu gabor gabor Buna ziua. A-si vrea sa prezint o situatie, privind salarizarea functionarilor publici, va rog sa dati cu parerea, eventual niste sugestii, idei pentru ... (vezi toată discuția)