avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament plata

Sunt obligata sa dau angajament plata pentru un grad de merit acordat necuvenit de catre scoala unde lucrez timp de cinci ani consecutiv! Mentionez ca aceste drepturi banesti acordate au fost constatate de curtea de conturi ca necuvenite, intrucat nu existau documentele aferente acordarii acestora! Daca stiam ca nu mi se cuvin inca din primul an de acordare, luam masurile ce se impuneau! Dupa atata vreme, mi se pare chiar ciudat sa mi se ia aceste drepturi, avand in vedere ca avem in unitate organizat control financxiar preventiv!
ce sa fac? Am sa actionez in judecata! Rog un raspuns! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirelaspinu , utilizator 10:54, 19 Iunie 2014
Angajamentul de plata nu constituie titlu executoriu si , prin urmare, in baza lui nu se pot opera retineri din salariu.

Despre ce perioada este vorba?
Este vorba despre perioada 2008-2013! Deja au inceput retinerile din salariu fara a avea la baza vreun titlu executoriu sau altceva! CONSIDER CA ESTE UN ABUZ SI INCA NU S-A DEFINITIVAT CONTROLUL CURTII DE CONTURI! MAINE SUNT INVITATA IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE PENTRU A-MI DECLARA "VINOVATIA"!
REPET! NU CONSIDER A FI VINOVATA IN PRIMIREA ACESTOR DREPTURI, GRADATIA DE MERIT AM AVUT-O DE 22 DE ANI CONSECUTIV! DE ACEEA MI SE PARE BIZAR FAPTUL SA MI SE SPUNA TOCMAI ACUM CA NU AU EXISTAT DOCUMENTE DE ACORDARE IN ULTIMII CINCI ANI!
CONSIDERATI CA SUNT VINOVATA, ASA CUM SUNT ACUZATA DE CONDUCERE? DUPA INCHEIEREA PROCESULUI VERBAL DE CATRE CURTEA DE CONTURI VOI MERGE IN INSTANTA!
CEI CARE AU VIZAT STATELE DE PLATA NU AU VAZUT, LUNA DE LUNA, TIMP DE CINCI ANI, CA NU EXISTA DOCUMENTE?!!! CONSIDER CA VINA ESTE COMUNA, NU EU SUNT SINGURA VINOVATA!... DOCUMENTELE S-AR FI RATACIT INTRE INSPECTORAT SI DIRECTORI, INTRE DIRECTORI SI VIZA CFP, INTRE CFP SI SECRETAR...
VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul scris/angajament de plata nichiforgm nichiforgm Acordul scris sau angajamentul de plata reprezinta titlu executoriu? In cazul unei imputatii facuta de Curtea de conturi, acordul scris reprezinta titlu ... (vezi toată discuția)
Retinere din salariu litom38 litom38 Buna(nu stiu daca sa scriu "seara" sau "ziua") ! As vrea, daca e cu putinta, sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: daca, la societatea la care ... (vezi toată discuția)
Nota de informare pentru debit functionar public catre institutie lucic lucic buna ziua va rog sa imi acordati sprijin in legatura cu NOTA de mai jos(transcrisa in mail) primita din partea institutiei la care lucrez , in legatura ... (vezi toată discuția)