Sunt obligata sa dau angajament plata pentru un grad de merit acordat necuvenit de catre scoala unde lucrez timp de cinci ani consecutiv! Mentionez ca aceste drepturi banesti acordate au fost constatate de curtea de conturi ca necuvenite, intrucat nu existau documentele aferente acordarii acestora! Daca stiam ca nu mi se cuvin inca din primul an de acordare, luam masurile ce se impuneau! Dupa atata vreme, mi se pare chiar ciudat sa mi se ia aceste drepturi, avand in vedere ca avem in unitate organizat control financxiar preventiv!
ce sa fac? Am sa actionez in judecata! Rog un raspuns! Va multumesc!
Este vorba despre perioada 2008-2013! Deja au inceput retinerile din salariu fara a avea la baza vreun titlu executoriu sau altceva! CONSIDER CA ESTE UN ABUZ SI INCA NU S-A DEFINITIVAT CONTROLUL CURTII DE CONTURI! MAINE SUNT INVITATA IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE PENTRU A-MI DECLARA "VINOVATIA"!
REPET! NU CONSIDER A FI VINOVATA IN PRIMIREA ACESTOR DREPTURI, GRADATIA DE MERIT AM AVUT-O DE 22 DE ANI CONSECUTIV! DE ACEEA MI SE PARE BIZAR FAPTUL SA MI SE SPUNA TOCMAI ACUM CA NU AU EXISTAT DOCUMENTE DE ACORDARE IN ULTIMII CINCI ANI!
CONSIDERATI CA SUNT VINOVATA, ASA CUM SUNT ACUZATA DE CONDUCERE? DUPA INCHEIEREA PROCESULUI VERBAL DE CATRE CURTEA DE CONTURI VOI MERGE IN INSTANTA!
CEI CARE AU VIZAT STATELE DE PLATA NU AU VAZUT, LUNA DE LUNA, TIMP DE CINCI ANI, CA NU EXISTA DOCUMENTE?!!! CONSIDER CA VINA ESTE COMUNA, NU EU SUNT SINGURA VINOVATA!... DOCUMENTELE S-AR FI RATACIT INTRE INSPECTORAT SI DIRECTORI, INTRE DIRECTORI SI VIZA CFP, INTRE CFP SI SECRETAR...
VA MULTUMESC!