avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACORDUL SCRIS/ANGAJAMENT DE PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACORDUL SCRIS/ANGAJAMENT DE PLATA

Acordul scris sau angajamentul de plata reprezinta titlu executoriu? In cazul unei imputatii facuta de Curtea de conturi, acordul scris reprezinta titlu executoriu? Am avut o imputatuie de la curtea de conturi, au considerat nelegal sporul pentru conditii vatamatoare(calculator) pentru 2010, m-au pus sa dau acord scris ca retunez suma. Nu am returnat suma in intregime deoarece a fost publicata L.84/2012, legea amnistiei si am considerat ca este valabila si pentru personalul din invatamant. Acum ma obliga sa returnez suma - motivul- acordul scris. Apropo pentru 2011 si 2012 instanta a hotarat ca este legal acest spor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 10 Octombrie 2012
Angajamentul de plata nu constituie titlu executoriu ....in baza acordul scris, incheiat conform art.254 alin.3 si 4 C.mun., se pot face retineri din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de imputare a sporului pentru conditii vatamatoare saturniana14 saturniana14 In urma controlului curtii de conturi s-a luat decizia de catre angajator sa se impute sporul pentru conditii vatamatoare, desi aveam buletin de determinare ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariala fara hotarare judecatoreasca, este legal? ttino ttino Buna ziua, Este legal sa mi se diminueze drepturile salariale printr-o decizie de primar motivata de punerea in aplicare a unei recomandari a Curtii de ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala ludeea ludeea Conform art 254 alin 3 din Codul Muncii in baza unei note de constatare si dupa evaluarea pagubei se poate recupera prejudiciul cauzat de angajat cu acordul ... (vezi toată discuția)