avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună ziua. As dori sa stiu daca se poate executa silit o proprietate cota de 1/1 pe sotul meu achiziționată prin convenția separație de bunuri pentru o datorie a mea dinaintea căsătoriei. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ileana.21 , utilizator 11:01, 20 Februarie 2018
Cumva, in scopul de a evita executarea silita a fost incheiata aceasta conventie a separatiei de bunuri ?
Depinde când ati incheiat acea conventie , creditorul poate cere desfiintarea acesteia, daca se banuieste ca acest act a fost incheiat tocmai pentru ca dvs.sa nu mai aveti nici un fel de bunuri care pot fi executate pentru stingerea acelei datorii.
Nu pentru a scăpa de executare silită. Am achiziționat o locuinta prin credit ipotecar pe care doar sotul a putut sa il faca asa ca am hotarat sa fie doar pe numele lui. Deci el e singurul împrumutat la banca si tot el plătește ratele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii financiare in urma casatoriei Paula1984 Paula1984 Buna ziua!As dori si eu o lamurire.Urmeaza sa ma casatoresc iar viitorul meu sot este indatorat unei banci cu o suma destul de considerabila(rate neplatite ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)