avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expirare prelungire arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expirare prelungire arest la domiciliu

Buna seara , am o intrebare... Sunt complicat intr-un dosar care s-a dispus arestul la domiciliu am stat 3 luni . Am avut ultima prelungire pana ieri si nu a venit nimeni sa ma anunte ca trebuie sa ma prezint ,in acest caz daca mandatul a expirat sa inteleg ca numai sunt in arest la domiciliu adica pot iesi ?... Am intrebat si supraveghetorul si politia care ma controleaza si a zis ca nu stie nimic , ati mai intampinat cazuri?va rog spuneti-mi si mie cum sa procedez ca nu stiu ...si mi-e frica sa nu fac ceva mai rau ...pana acum nu am parasit domiciliu. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adina lemnaru26 , utilizator 10:47, 20 Februarie 2018
Daca nu s-a mai prelungit, masura a incetat de drept la expirarea termenului.
Mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea de drept a masurilor preventive !! STELA2011 STELA2011 Va rog daca stie cineva .In cazul in care masura obligarii de a nu parasi tara s-a expirat de drept de 14 ore ,exista riscul de a o mai prelungi si daca da in ... (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii inculpatului Ilincav Ilincav Potrivit art. 300 alin. 1 si 2 C.p, in situatia in care inculpatul este trimis in judecata in stare de arest, instanta verifica legalitatea acestei masuri [b] ... (vezi toată discuția)
Ramanere in arest preventiv fara sa existe propunere de prelungire ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire ..prietenului meu care acum se afla in arest preventiv (26.01- 25.02) ii expira cele 30 de zile de arest, daca pana astazi ... (vezi toată discuția)