avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere punct de lucru.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere punct de lucru.

o societate comerciala cu sediul in bucuresti a infiintat un punct de lucru in miercurea-ciuc. acest p.l. nu a fost declarat in nici un mod la miercurea ciuc, decat la bucuresti la reg.com. si la administratia financiara.
ce acte imi trebuie pentru a radia acest punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:54, 22 Februarie 2006
hotararea AGA de radiere a pct de lucru. la adm. fin. din miercurea ciuc l-ai declarat, pt ca daca ai fact acest lucru trebuie sa mergi cu hotararea de la Reg. Com. de la buc si acolo.(asta pentru ca ai amintit de o adm. fin. dar nu ai spus care)
la miercurea ciuc nu este declarat in nici un fel. doar la bucuresti.
atunci ramai la bucuresti si fa modificarea prin hot. AGA.
acte necesare

O.R.C.T.B.
- cerere
- hotarare de radiere a punctului de lucru - original si doua copii
- dosar cu sina
- taxe aproximativ 120 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)
Inrewgistrare punct lucru tvetanka tvetanka am un srl cu sediu in jud gr si as dori sa deschid un punct de lucru in bucuresti,care sunt pasii de urmat ? am un spatiu inchiriat in buc. (vezi toată discuția)
Radiere punct de lucru pfa Maluso Maluso Buna ziua, Sunt un PFA cu cod caen 9602 – coafura si alte activitati de infrumusetare, cu sediul in jud. Ilfov cu P.L. in sect. 1 si cu domiciliul ... (vezi toată discuția)