avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea tevilor din apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea tevilor din apartament

1. Exista legislatie care sa reglementeze modalitatea de izolare a tevilor din apartament?

2. Inchiderea completa de la calorifere a caldurii (inclusiv izolarea tevilor) din apartament este legala? (acest lucru afecteaza confortul termic al vecinilor prin faptul ca peretii comuni sunt reci)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:11, 20 Februarie 2018
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada ca izolarea instalatiei interioare de caldura din apartament constituie temei legal pentru ca proorietarul sa fie exonerat de la plata contravaloare caldura parte comuna
2-dispozitiile in domeniu prevad obligatia proprietarului sa asigure o temperatura minima in apartament astfel incat sa nu fie afectat confortul termic al vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)
La asociația noastră admnistratorul a sigilat caloriferele ... viorel77 viorel77 La asociația noastră admnistratorul a sigilat caloriferele dintr-un apartament nelocuit, oprind caldura in plin sezon rece, mai precis, pe 15 ianuarie 2023, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa nu mai platesc pierderile din sistem daca am centrala termica radumilitaru radumilitaru de 7 ani sunt debransat de la radet in luna octombrie 2011 deja s-a atina apogeul lipsei de bun simt iar cei cu centrale termice am devenit bataia de joc a ... (vezi toată discuția)