As dori sa fiu ajutata cu in raspuns referitor la prelungirea suspendarii concediului pentru cresterea copilului.
Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil pana in data de 24 mai 2018. In luna februarie a nascut cel de-al doilea copil, mai exact in data de 2 februarie 2018. As dori sa stiu cu ce data ii fac decizia de prelungire suspendare pentru crestere copil. Ea are nevoie de decizia de prelungire pentru a o depune la dosarul pentru indemnizatie. Pot sa ii fac decizia dupa ce am certificatul de nastere si cererea ei, iar la data la care isi produce efecte sa trec data de 25 mai 2018, iar prelungirea suspendarii sa fie pana in 02.02.2020, data la care cel de-al doilea copil implineste 2 ani?
Multumesc frumos.
Intr-adevar, puteti sa-i emiteti decizia de prelungire a suspendarii c.i.m. dupa ce va depune copia certificatului de nastere si cererea ei, iar la data la care isi produce efecte sa treceti data de 25 mai 2018, prelungirea suspendarii urmand sa fie pana in 02.02.2020, data la care cel de-al doilea copil implineste 2 ani.