avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua, sunt separată de soțul meu de 2ani jumate.el locuiește in alta tara. Am depus actele iar luna asta a fost prima ședința. El neprezentându-se . Bine-nțeles ca sa amânat am luat legatura cu el precizându-mi ca e cel mai probabil sa nu se prezinte nici la următoarea. Ce șanse am sa divortez in lipsa și cât durează.mentionez ca avem un copil care este pe numele meu dinaintea căsătoriei nu este recunoscut de el iar in acțiunea de divorț nu am precizat ca am un copil asta pentru faptul ca el mu sa interesat niciodată de acest copil și nu ii poarta numele. Eu doresc doar desfacerea căsătoriei fără nici o pretenție. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:34, 20 Februarie 2018
Depinde f mult si de cum este formulată actiunea. Insa teoretic aveti de administrat probe fie pe separația soților mai mult de 2 ani, fie pe culpa sotului pârât in desfacerea căsătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț în lipsa uneia dintre părți Mihaela sabina Mihaela sabina Buna ziua, sunt separată de soțul meu de 2ani jumate.el locuiește in alta tara. Am depus actele iar luna asta a fost prima ședința. El neprezentându-se . ... (vezi toată discuția)
Divort ! corinuta corinuta Doamna are o varsta inaintata, respectiv 78 de ani, nu se mai intelege sub nicio forma cu sotul ei si e hotarata sa divorteze, are 2 copii care nu o prea ... (vezi toată discuția)