avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț în lipsa uneia dintre părți
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț în lipsa uneia dintre părți

Buna ziua, sunt separată de soțul meu de 2ani jumate.el locuiește in alta tara. Am depus actele iar luna asta a fost prima ședința. El neprezentându-se . Bine-nțeles ca sa amânat am luat legatura cu el precizându-mi ca e cel mai probabil sa nu se prezinte nici la următoarea. Ce șanse am sa divortez in lipsa și cât durează.mentionez ca avem un copil care este pe numele meu dinaintea căsătoriei nu este recunoscut de el iar in acțiunea de divorț nu am precizat ca am un copil asta pentru faptul ca el mu sa interesat niciodată de acest copil și nu ii poarta numele. Eu doresc doar desfacerea căsătoriei fără nici o pretenție. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela sabina , utilizator 13:58, 20 Februarie 2018
Daca are calitatea de parat nu conteaza daca se prezinta sau nu.Important este ca procedura de citare sa fie completa cu acesta,iar instanta sa aibe convingerea ca locuieste la domiciliul indicat de dvs.Daca nu locuieste la adresa indicata,locuieste fara forme legale situatia se complica instanta putand sa solicite informatii la evidenta populatiei,citarea prin publicitate,un avocat curator desemnat sa il reprezinte.Discutati aceste nelamuriri cu av dvs.
Mi sau cerut nr lui și adresa din Italia. Urmează sa le depun la dosar. Actele de divorț au fost puse de un avocat ulterior am renunțat la el. Ma interesează dacă nu am specificat ca am jn copil asta datorită faptului ca nu vreau recunoașterea copilului și mici pensie alimenatara. Se poate continua fără sa implic minorul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Mihaela sabina Mihaela sabina Buna ziua, sunt separată de soțul meu de 2ani jumate.el locuiește in alta tara. Am depus actele iar luna asta a fost prima ședința. El neprezentându-se ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa sotiei Nicholas79 Nicholas79 Buna.Sotia mea a plecat in urma cu un an și jumătate în străinătate,am rămas cu un copil de 14 ani și as vrea sa divorțez.Ea nu vrea sa se mai ... (vezi toată discuția)
Avocat oficiu Monica1607 Monica1607 Daca il dau in judecata pe tatal copilului pentru pensie si autoritate exclusiva,acesta neprezentandu-se si punandu-se un avocat din oficiu,acesta trebuie ... (vezi toată discuția)