avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acordul tatalui pt pasaport si iesirea din tara se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acordul tatalui pt pasaport si iesirea din tara se poate da la ambasada ?

Buna ziua,

Situatia mea este urmatoarea: am un copil minor, nu am fost casatorita cu tatal copilului, copilul este recunoscut de tata dar este pe numele meu. Ideea e ca eu am nevoie de procura de la tata pentru ai face copilului pasaport si pentru a putea calatorii in strainatate. Tatal copilului este plecat din tara. Intrebarea este : poate tatal copilului sa mi faca procura de la ambasada tarii in care locuieste acum?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: nela iacob , utilizator 13:10, 20 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca, bebe german... mamistresata mamistresata Inca nu sunt casatorita cu partenerul meu (german). Urmeaza insa sa nasc in curand. Am contract de munca in Romania, sunt plecata pentru perfectionare /studii ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara dasiu dasiu Tatal copilului meu este plecat din tara si vreau sa plec cu copilul la el . Nu sunt casatorita legal si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . cum pot obtine custodia totala a copilului meu , ... evelinebloos evelinebloos Buna ziua . Cum pot obtine custodia totala a copilului meu , minor ? Tatal este cetatean egiptean stabilit in Egipt , eu si copilul traim in Romania . Nu ... (vezi toată discuția)