avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . Cum pot obtine custodia totala a copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . Cum pot obtine custodia totala a copilului meu , ...

Buna ziua .
Cum pot obtine custodia totala a copilului meu , minor ?
Tatal este cetatean egiptean stabilit in Egipt , eu si copilul traim in Romania . Nu suntem casatoriti . In urma cu 11 ani mi -a dat procura pt a fi singura persoana de a reprezenta copilul , de a semna in locul tatalui pt a putea face pasaport si a iesi din tara cu copilul , pt inscrierea la scoala , gradinita . Etc.
Am vrut acum sa ii fac pasaportul copilului cu acesta procura tradusa si legalizata dar a m fost refuzata pe motiv ca a trecut mai mult de 3 ani de la acordul tatalui . Pot obtine custodia totala in baza actului dat de tata acum 11 ani ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: evelinebloos , utilizator 22:56, 9 Noiembrie 2021
Bună ziua!
La judecătorie. Aveți toate șansele sa o obțineți.
Cu stimă.
Dacă tatăl nu s a implicat deloc în viața copilului.in acesti ani aveti sanse.E recomandat să angajați avocat mai ales că procesul va dura datorita citarii in străinătate etc.
Buna seara . Revin cu o reactualizare a situatiei mele ...
Am luat legatura cu tatal copilului , si este de acord sa imi dea in scris ca pot calatorii cu copilul minor (are 11 ani ), plus pasaportul .
El locuieste in Egipt . Ce demersuri trebuie sa faca sau unde sa se adreseze , ca aceste acte sa ajunga cat mai repede la mine ?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma puteti ajuta ,va rog ,cu o informatie ? in cairo ... evelinebloos evelinebloos Buna seara! Ma puteti ajuta ,va rog ,cu o informatie ? In Cairo difera preturile pt o procura legalizata, supralegalizata si apostilata din partea ... (vezi toată discuția)
Drepturi in divortul de un cetatean egiptean maria_toma maria_toma Buna ziua ! Sunt o cetateana romana si planuiesc sa ma casatoresc in curand cu un cetatean egiptean musulman, in Romania. Am dori sa traim apoi fie in ... (vezi toată discuția)
Calatoria in strainatate cu un minor michaitza michaitza Buna tuturor! Sunt Mihaela si sunt casatorita cu un cetatean strain (egiptean). Acum sunt in Romania si sunt insarcinata iar in decembrie voi deveni mamica. ... (vezi toată discuția)