avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc de la 2 la 3 ani

Buna ziua.Sunt intr o mare dilema...desi am sunat peste tot,nimeni nu mi a dat un raspuns concret.Sunt in concediu pt crestere copil de la 2 la 3 ani,avand copil cu dosar de handicap.Copilul in luna mai implineste 3 ani.De pe 21 aprilie pana pe 21 mai va fi luna de concediul al tatalui.Exista posibilitatea sa nu ma intorc la munca in acea luna,fara sa ma afecteze in vreun fel pe viitor,dat fii d ca tatal isi ia concediul si ce e mai important de mentionat ca eu am semnata suspendarea pana in noiembrie cand expira cetificatul de handicap.Ca sa fiu mai explicita...ar trebui sa imi dau demisia pt acea luna in care nu merg?Si daca da..ma va afecta la indemnizatia pt urmatoarele luni?Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: lloredana , utilizator 13:42, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe durata cat tatal este in CCC, dvs puteti opta pentru concediu fara plata sau revenirea la locul de munca.
Multumesc frumos

Cornel Vasile a scris:

Pe durata cat tatal este in CCC, dvs puteti opta pentru concediu fara plata sau revenirea la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia dupa ccc Mihaela Anca Dumitru Mihaela Anca Dumitru Sunt in CCC iar pe 4 iulie copilul implineste 2 ani,nu mai pot sa ma intorc la serviciu si trebuie sa demisionez: 1)Cu ce data trebuie scrisa demisia,4 sau 5 ... (vezi toată discuția)
Reintegrare la serviciu dupa indemnizatie de crestere ursu mihaela ursu mihaela Buna seara,am urmarit subiectul in legatura cu intoarcerea la servici si am o nelamurire de ce trebuie sa se faca intoarcerea la servici din ICC la data in ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cci deduanca deduanca Buna seara. Pe 4 septembrie mi s au terminat cele 126 de zile de pre/post natal,si mi am depus dosarul pt indemnizatie cc. Deci in octombrie am luat pe ... (vezi toată discuția)