avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violenta

Am avut astazi un conflict cu o colega , iar aceasta are un iubit de 18 ani , care l-a chemat pe el si inca un baiat in fata scolii, ca sa ma bata , ma lovit cu pumnul in gura (avea mana in ghpis si m-a lovit cu ea) , as putea sa depun o plangere la politie ? (am un martor) mi-e frica sa nu ma bata dupa aceasta .
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Dany Akkaya, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:23, 21 Februarie 2018
Anuntati in primul rand parintii. Anuntati si conducerea scolii daca incidentul s-a intamplat in scoala sau in perimetrul scolii. Si desigur, depuneti si plangere la politie. Cu cat depuneti mai repede, cu atat mai bine.
Puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de lovire sau alte violente prevazuta si pedepsita de art.193 NCP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta la locul de munca georgeionica georgeionica daca seful meu m-a batut ce trebuie sa fac sa se ajunga in instanta? (vezi toată discuția)
Unde depun plangerea? stelu2015 stelu2015 Pentru infractiunea de loviturisi alte violente cererea se depune direct in instanta ? (vezi toată discuția)
Lovită de soț No name nobody No name nobody Bună ziua, aseară am primit un pumn în maxilar de la soțul meu in urma unor certuri mai aprinse. Bineînțeles \"din greșeală\", acum nu mai contenesc cu ... (vezi toată discuția)