avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salarii compensatorii

Bună ziua. Din luna septembrie 2017 ma aflu în șomaj( un an de zile) și primesc și primesc salarii compensatorii timp de 10 luni.Aceste salarii sunt supuse impozitării și se retine și virează CAS și CASS.In plus conform noii legislații, salariul net a scăzut.Intrebarea mea este daca la calcularea indemnizatiei pentru crestere și îngrijire copil se vor lua în calcul și salariile compensatorii( voi naște în luna august 2018).Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: semilian , utilizator 20:07, 21 Februarie 2018
In baza a ce primiti salarii compensatorii ?
Conform contractului colectiv de munca, urmare desființării locului de munca.

Cornel Vasile a scris:

In baza a ce primiti salarii compensatorii ?

conform contractului colectiv de munca, în urma desființării postului ocupat, art.65, 66 din legea 53/2003.
conform contractului colectiv de munca, urmare desființării postului ocupat, art.65, 66 din Legea 53/2003
conform contractului colectiv de munca, urmare desființării postului ocupat, art.65, 66 din Legea 53/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii aaa21 aaa21 Buna seara! Ma puteti ajuta va rog frumos cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea? Pe data de 7 ianuarie mi-am primit preavizul de 15 zile din ... (vezi toată discuția)
Angajatorul care m-a concediat si care ar dori sa ma reangajeze pretinde sa returnez suma compensatorie data in urma concedierii pentru a ma reangaja marius_cretoiu marius_cretoiu In data de 31.08.2017 am fost concediat in urma desfiintarii postului pe care il ocupam, conform art. 65 alin. (1) si (2) din Legea 53 / 2003. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea perioadei din nedeterminata in determinata kreattor kreattor Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavostra deoarece ma aflu intr-o incurcatura si am impresia ca se profita de cineva pe fondul necunoasterii codului ... (vezi toată discuția)