avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea materialelor foto, video, text ale unui ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea materialelor foto, video, text ale unui potential client(firma) pentru simulare profil in vederea abonarii pe un site?

Salut, sunt Radu si sunt in dezvoltarea unei platforme online nationale in care abonatii vor fi reprezentati de restaurante. Recent m-am gandit ca o foarte buna strategie de marketing ar fi "plantarea" sau crearea unui profil demo(simulare) folosind materialele de promovare ale unui restaurant din retelele social media. Intr-adevar este in scop comercial dar beneficiarul serviciilor este proprietarul materialului dar acel profil demo va putea fi vizualizat si de ceilalti vizitatori ai paginii pana in momentul confirmarii/infirmarii in ceea ce priveste abonarea. Teoretic un patron de restaurant nu s-ar supara daca ar avea un boost de publicitate gratuita inainte ca noi sa il contactam pt abonare dar se poate sa dai de tot felul de oameni si as vrea sa stiu care sunt vulnerabilitatile acestui subiect si cum as putea sa explic in Termeni si Conditii ca nu detin drepturi de autor insa simularea este de buna credinta, beneficiarul nefiind reprezentat de terți. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:50, 21 Februarie 2018
Decat sa faceti robinsonada asta, mai bine ii cereti acordul. Fiindca asa cum ati scris, teoretic...nu s-ar supara. Dar nu sunteti in locul lui. Contrar, inventati restaurantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)