avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediul medical gresit de medic??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediul medical gresit de medic??

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt in concediu prenatal din luna ianuarie. Am fost sunata azi de la locul de munca pt ca, concediul eliberat pe luna ianuarie nu este corect din cauza ca la data acordarii scrie 05.01.2018 si data din care e valabil este 22.01.2018 , iar din aceasta cauza mi sa spus ca, contabila nu il poate deconta la cas pt ca e prea mare durata intre data acordarii si data inceperii concediului. Ma puteti lamuri?
Cel mai recent răspuns: Anyfel , utilizator 13:34, 21 Februarie 2018
Imi raspunde-ti va rog cat de repede? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical acordat "in continuare" iulia_viorica iulia_viorica In ceea ce priveste concediul medical acordat ”in continuare” se poate da si retroactiv, in situatia in care persoana nu s-a prezentat la data ... (vezi toată discuția)
Lamuriri concediu medical cod 01 lilid lilid Buna ziua, Un angajat a adus un concediu medical avand codul de indemnizatie 01 (eliberat de dr familie). la data acordarii este 28.01.15, iar la data ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal elenabuculei elenabuculei Buna ziua! Desi am aratat medicului de familie articolul de lege referitor la acordarea concediului prenatal , acesta mi-a spus ca nu imi poate da decat de la ... (vezi toată discuția)