avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Beneficiez de pensie anticipată fara penalizare din august 2015.Pot depune cerere de recalculare conform modificărilor din anul 2017?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:11, 21 Februarie 2018
Numai daca sunteti in pensie anticipata partiala si nu ati indeplinit conditiile de trecere la limita de varsta, atunci puteti depune cerere de recalculare pe legea 216/2017.
Daca pensia este anticipata(fara penalizare) nu intrati in aceasta recalculare.
Recalcularea are legatura doar cu penalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este constitutionala legea 216/17.11.2016 inca nepublicata in mo? ion + ion + L E G E pentru completarea articolului 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice Parlamentul României adoptă prezenta ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala stan51 stan51 Am fost pensionat anticipat partial la data de 26.07.2012, conform dosarului de pensionarenr.220328 emis de casa de pensii slatina olt Sunt nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata conform legii 216/2017 chinci58 chinci58 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca exista o modalitate de a solicita aceasta recalculare a pensiei anticipate, prin email, eu locuind in strainatate, La ... (vezi toată discuția)