avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere din 1921
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere din 1921

Cum pot obtine o copie a unui certificat de nastere din anul 1921? Unde ar trebui sa merg ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 00:27, 21 Februarie 2018
Daca cunoasteti locul nasterii mergeti la primaria localitatii si solicitati un extras din registrul starii civile. Trebuie sa aveti legatura cu persoana in cauza. Daca este pentru succesiune, notarul poate solicita primariei respective, sau instanta, acel extras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data deces mostenitor iulianpopa iulianpopa Buna ziua, Imi puteti spune cum pot afla data decesului (sau orice dovada a decesului) unui mostenitor? In formularul Anexa 24 nu este mentionat. A murit ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere al unei persoane decedate - obtinere dariad dariad Mi s-a cerut de catre o institutie sa prezint in copie, certificatul de nastere al mamei, care este decedata, pe langa certificatul de deces! Pe langa faptul ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)