avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reziliere contract plata retroactiva pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reziliere contract plata retroactiva pensie

Buna ziua,

Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema. O persoana care a incheiat contract cu Casa de Pensii pentru a "cumpara vechime", care a si platit acea suma (ar urma sa iasa la pensie peste 5 ani), mai poate rezilia contractul pentru a-si primi banii inapoi?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
contaconta, utilizator
Cel mai recent răspuns: contaconta , utilizator 11:41, 26 Februarie 2018
Pentru ce motiv doreste asa ceva?
Sa zicem ca, luand in calcul ca abia peste 5 ani iese la pensie, iar doar recuperarea acestei "investitii" mai dureaza inca vreo 3 ani, nu prea este rentabil. Dar, pana la urma, nu cred ca motivul conteaza, ci vointa persoanei in cauza. O fi posibila rezelierea contractului? Exista vreo clauza care interzice aceasta?
Deci, inteleg ca nimeni nu s-a gandit la asa ceva :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pensie privata ContSters79003 ContSters79003 buna ziua! acum 5 ani am incheiat un contract cu o firma de asigurari pt a beneficia de pensie privata, contract pe 23 ani de cotizare.. , pana acum cotizand ... (vezi toată discuția)
Cum poate iesi o firma dintr-un contract dur de inchiriere cu un mall inainte de expirare camih camih cum poate iesi o firma dintr-un contract dur de inchiriere cu un mall inainte de expirare? (vezi toată discuția)
Contract intre persoane fizice cu date fixe alinamugur alinamugur Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de incheierea unui contract intre 2 persoane fizice. Situatia este urmatoarea: A si B asociati la o firma ... (vezi toată discuția)