avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare service auto rural
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare service auto rural

Ce trebuie sa fac sa infiintez un service auto în zona rurală?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:01, 21 Februarie 2018
Va infiintati un srl la registru comertului, sub codul CAEN 4520 - Întreținerea și repararea autovehiculelor. Prin activarea acestui cod CAEN, firma poate desfășura activități de reparații mecanice ale componentelor electrice, de injecție, reparații ale caroseriei, ale motorului, dar și activități de întreținere, precum spălare sau vopsire.
Va rog sa cititi si [ link extern ]
Gasiti aici informatii suplimentare: www.avocatnet.ro/articol_476...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)
Caen pentru intretinere si reparatii auto, piese, utilaje ??? ella.goran ella.goran buna ziua , daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , ... (vezi toată discuția)
Calificarea pentru a deschide o vulcanizare valibus valibus as putea sa-mi deschid o vulcanizare cu PFA daca eu detin doar o diploma de electromecanic (uz casnic) scoala profesionala? (vezi toată discuția)