avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare temporara activitate birouri de la sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare temporara activitate birouri de la sediul social

Firma noastra are sediul social intr-un birou al unui centru de afaceri, in baza unui contract de inchiriere. Urmare unor lucrari de renovare generala a centrului de afaceri, proprietarul ne-a pus la dispozitie un alt birou in aceeasi cladire.
Trebuie sa efectuam vreo formalitate anume?

Alte discuții în legătură

Subinchiriere imobil szmjanos szmjanos Buna ziua, Am o problema destul de complexa cu aspecte juridice, dar si cu aspecte personale. Încerc sa descriu problema cât mai simplu, si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile renovare si modernizare apartament oroszstefanpfa oroszstefanpfa Sunt PFA, cu sediul social in apartamentul in care stam si suntem proprietari amandoi cu mama mea. As dori sa fac o renovare care consta in revizuirea ... (vezi toată discuția)
Amortizare chelt. amenajari la cladire sediu social in baza unui contract de comodat stelach stelach Buna ziua, Cheltuielile efectuate la o cladire ce reprezinta sediu social al unei firme in baza unui contract de comodat, sunt deductibile fiscal? Cum sunt ... (vezi toată discuția)