avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Temei legal dosar dauna
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Temei legal dosar dauna

Buna ziua,
In urma carui temei legal o societate de asigurari poate intocmi un dosar pentru plata unor pagube dupa aprox 2 ani de la data producerii evenimentului(inundatie) fara nici o notificare in prealabil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: kelebek , utilizator 12:23, 22 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsul oferit.
Articolul acesta imputerniceste asiguratorul fara nici o dovada?
La o inundatie, de exemplu, este legal ca dupa 2 ani de la data producerii unui eveniment sa existe un dosar cu un proces verbal de constatare(inundatie) este trecut numele celui care este vinovat, fara martori pe acel proces verbal, fara constatare la fata locului/vinovatului din partea asiguratorului, fara prezenta persoanei vinovate la constatarea evenimentului ?
Daca am primit dupa 2 ani un extras de cont in care apare ca societatea de asigurari X pune in contul Y(asiguratul) suma de Z Ron pt o inundatie de acum 2 ani prin care i-au fost afectate bunurile si am la dispozitie 15 zile sa pun banii in cont, cum sa procedez?
Dosarul contine de asemenea polita de asigurare, o lista de bunuri afectate, un proces verbal de constatare dauna fara martori, fara notificarea mea etc si declaratia a doua persoane care au participat la scoaterea apei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv de constatare inundatie eliz_k eliz_k Buna ziua, Aveti din intamplare vreun model sau link spre un PV de constatare? Am avut parte de o indundatie foarte serioasa de la apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Refuz vinovat de accident de a preda polita de asigurare niculaucarmen niculaucarmen ce tip de actiune pot formula in instanta in cazul in care am fost implicata intr-un accident de circulatie cu avarii la autoturism, iar vinovatul de accident ... (vezi toată discuția)
Despagubire inundatie dana_leea dana_leea Cu ceva timp in urma am avut inundatie.A curs ceva apa la vecinul de sub mine, care a fost despagubit in baza politei de asigurare. Firma de asigurare vrea sa ... (vezi toată discuția)