avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu risc maternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu risc maternal

Buna ziua sunt însărcinate în 4 luni si în luna decembrie și ianuarie am avut concedii medicale din cauza unor probleme și în febriuarie am risc maternal dar angajatorul nu mia dat nici unu ban.Cum pot sa îmi primesc eu bani fără ajutorul patronului și unde trebuie sa mă duc???

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt insarcinata in 3 luni si angajata la o firma ... ClaudiaPvl ClaudiaPvl Buna ziua! Sunt insarcinata in 3 luni si angajata la o firma la care de o saptamana nu mai este angajat nimeni, in afara de mine, din cauza neplatii ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Deutza_kool Deutza_kool Buna seara! O nelamurire am si eu si as dori din suflet sa ma lamuriti.Din luna DECEMBRIE 2009 SUNT IN CONCEDIU DE MENTINERE A SARCINII.Am avut chiar si ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul medical de risc maternal? nicoj2014 nicoj2014 Buna ziua,am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta.sunt gravida in 4 luni si nu ma mai pot duce la servici pentru ca am o sarcina cu risc asa ca am intrat in ... (vezi toată discuția)