avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Antecontract nerespectat!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Antecontract nerespectat!

Buna ziua, anul trecut am cumparat un imobil pentru care am facut un antecontract cu o sumă de avans si cu obligația termenului de finalizare 15.11.2017. Termen la care casa trebuia predată la cheie si cu toate utilitățile gaz curent etc ceea ce nu s a intamplat implicit respectat nici in ziua de azi. Actele casei nu mi au fost predate deoarece nu sunt gata. Deoarece la discutiile cu dezvoltatorul am expus faptul ca promisiunea din antecontract nu a fost respectată, acesta a recurs la amenintari santaj jigniri si chiar sunat la poliție pentru a ma da afara din casa in situatia in care eu am achitat deja 3/4 din suma casei. Ce pot face in aceasta situatie ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 15:59, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti opta intre a cere executarea silita a obligatiei contractuale sau rezolutiunea contractului si restituirea sumelor achitate, avand dreptul inclusiv la daune-interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator imobiliar . bună ziua! marius este numele meu si am o mare problemă cu ... zenttor zenttor Bună ziua! Marius este numele meu si am o mare problemă cu dezvoltatorul imobiliar de la care doresc sa cumpăr o casă. In aceasta situatie suntem mai multi ... (vezi toată discuția)
Promisiune de v-c prima casa 2017 jamesbond12 jamesbond12 Buna ziua, In data de 27 ianuarie am incheiat un antecontract pe 2 luni cu un dezvoltator imobiliar pentru achizitia unui imobil prin Programul Prima Casa, ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament pe baza de antecontract termen finalizare nerespectat andreeaAntili andreeaAntili Buna ziua,am achizitionat un apartament care nu va fi finalizat la termenul stabilit, pot obtine ceva despagubiri pe baza antecontractului?Precizez ... (vezi toată discuția)