avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cert. suplimentar de mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cert. suplimentar de mostenitori

Buna ziua,
Va scriu din strainatate..
E vorba de matusa mea care a decedat in strainatate in anul 2014.
Cetatenia romana le-a fost luata la emigrare.
Mostenitorii legali sunt cei 3 copii. Sotul decedat tot in Israel in 1986.
La emigrare au lasat in urma lor un apartament intr-o casa in Brasov, care a fost nationalizata si vanduta pe L.112.
In strainatate s-a dezbatut mostenirea.
Matusa a primit prima transa de bani de la ANRP, insa ea nu a fost ridicata de la CEC Bank din lipsa cert. de mostenitori.
Verii mei au nevoie de dezbaterea succesunii in Romania si eliberarea unui certificat suplimentar de mostenitor pentru depozitul bancar ce se afla la CEC Bank si pentru sumele de bani ce vor fi platiti ulterior.
Daca e vorba de un depozitar ce poate fi ridicat la orice sucursala a CEC Bank, cert. supl. de mostenitor poate fi facut oriunde in tara sau in strainatate ???.
Traducerea actelor se face la notarul roman din strainatate sau la censulat.
Va stau la dispozitie cu alte informatii.
Va rog sa-mi raspundeti.

Alte discuții în legătură

Certificat suplimentar de mostenitor tibif tibif Buna ziua, Va scriu din strainatate si va rog fff. frumos sa-mi raspundeti. E vorba de succesiune cu elemente de extraneitate. E vorba de matusa mea din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp tibifischer tibifischer [b]Buna ziua, Va scriu din strainatate. Petentei i s-a facut plata primei transe a banilor de despagubire pentru casa luata de catre comunisti ,la CEC Bank, ... (vezi toată discuția)