avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retinere pensie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retinere pensie

Buna seara, am si eu o problemă.
Am 64 de ani si am pensia pe card, aceasta, conform cuponului de pensie, este in valoare de 665 de lei.
Pensia este la CEC Bank, insa problema este urmatoarea:
Inainte, am avut o oprire de la Cetelem pentru neplata, in jur de 50-60 de lei pe luna, insa acum, cand ma duc la banca spun ca nu am bani si trebuie sa astept sa o deblocheze (nu stiu ce fac ei prin asta), dupa o ora-2 de asteptare, pot sa ridic banii, cu -20, -30 de lei, nu este o suma fixa.
Ce pot face in acest caz? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu maftei oana maftei oana buna ziua, o multa perioada de vreme am primit pensia prin posta si m-am hotarit sa o ridic prin banca cu cardul, daca o primeam pe data de 14-20 ale lunilor ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie reluytg reluytg buna seara,mama mea are un credit la cetelem la care nu a mai platit de 4 luni,acum a sunato si a anuntato ca ia pus oprire pe pensie 350lei,valoarea ratei ... (vezi toată discuția)
bancomat defect/ pensie blocata Ana49 Ana49 Buna ziua! In data de 17.07.2015, ora 21 am vrut sa scot pensia de la bancomatul din incinta CEC Bank Bt sediul central si dupa ce am facut toate ... (vezi toată discuția)