avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apa din fantana risipita pe teren, conflict cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apa din fantana risipita pe teren, conflict cu vecinii

Salutare,am fantana in ograda si uneori daca nu consumez destula apa ea devine nu prea buna la gust,am decis sa o las sa curga toata ziua in drum,dar vecinii fac putina zarva.deci am eu dreptul la asa ceva sau nu?
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Intelegerea intre vecini este esentiala pentru un comportament civilizat.
Daca dvs. lasati apa sa curga in drum puteti crea disconfort vecinilor. Apa care se scurge trebuie canalizata, de preferat pe proprietatea dvs.
Referitor la gustul apei care se depreciaza in timp, in primul rand apa de baut nu trebuie sa aiba gust (sa fie insipida), nu trebuie sa aiba miros (sa fie inodora), nu trebuie sa aiba culoare (sa fie incolora). Sunt posibile infiltratii periculoase pentru sanatatea omului, in panza freatica din care se alimenteaza fantana dvs.
Ar trebui sa contactati laboratorul din cadrul Directiei judetene de sanatate publica pentru a efectua determinari si sa va elibereze un document din care sa rezulte ca apa din fantana dvs. este buna de baut.
Va multumesc foarte mult pentru sfat.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare pânza freatica cu hidrocarburi ginitza ginitza Buna ziua, lângă casa mea se afla o stație PECO, acum o săptămâna, din cauza nivelului crescut de apa ( risc de inundații ) bazinele cu benzina au fost ... (vezi toată discuția)
Caine otravit ContSters161008 ContSters161008 buna ziua as vrea unele pareri si informatii intr o problema cu un vecin care dureaza de cativa ani,probleme la care am primit unele raspunsuri pe ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate permite, aproba extinderea unui cimitir ... COSTELBADESCU COSTELBADESCU in ce conditii se poate permite, aproba extinderea unui cimitir si la ce distanta fata de propietatile din jur. Parohia a achizitionat o parcela de ... (vezi toată discuția)