avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa donez pamant agricol primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa donez pamant agricol primariei

Am titlul propietate nu am masuratori cadastrale.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:33, 22 Februarie 2018
Vreau sa donez pamant agricol primariei

25379 a scris:

Am titlul propietate nu am masuratori cadastrale.

Cum sa procedez ce trebiue sa fac , ce acte trebuie ?
Pentru a dona gratis pamant agricol primariei.
Cel mai bine pentru o cauza nobila ar fi sa-l donati unei fundatii /biserici care se ocupa cu actiuni umanitare.........sau unor saraci ! De ce sa dati statului ? daca nu exista niciun interes,,,sau exista ?
Trebuie intocmita documentatie cadastrala si intabulat dreptul de proprietate asupra imobilului apoi puteti fie sa faceti un contract de donatie fie sa renuntati la dreptul de proprietate asupra imobilului in baza art 889 Cod Civil dupa care primaria, in baza unei hotarari a consiliu local cere inregistrarea ca proprietar in Cartea Funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie teren+casa Cristina Pandrea Cristina Pandrea Buna seara, Doresc sa donez o casa si teren surorii mele. Mentionez ca este casatorita. Ma intereseaza care sunt pasii de urmat,ce documente sunt necesare ... (vezi toată discuția)
In ce consta "indeplinirea formalitatilor de publicitate imobiliara" prevazute la art .25 alin.4 din legea 10/2001? Faneegean Faneegean Va rog sa-mi explicati cum se procedeaza pentru indeplinirea acestor formalitati,unde sa ma adresez,cat dureaza si cam cat costa.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)