avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este abuz din partea unei banci sa iti ia din cont ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este abuz din partea unei banci sa iti ia din cont bani fara acordul titularului de cont

Am deschise conturi la banca BRD, unul in lei (alocatie copil) si unul in euro credit prima casa Daca nu platesc creditul in euro pana la data scadenta banca imi ia din contul de lei pune la creditul de euro fara acordul meu Cand nu am avut nici in contul de lei banca mi-a pus credit pe minus in contul de lei
Este corect s-au este un abuz din partea bancii mai ales ca eu nu mi-am dat acordul pentru acest transfer
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 11:11, 22 Februarie 2018
La deschiderea unui cont la banca (cu atat mai mult la acordarea unui credit bancar), clientul semneaza ca accepta conditiile generale ale bancii ; printre aceste conditii se afla si aceea ca - pentru achitarea sumelor restante- banca este indreptatita sa retraga sume din orice cont al clientului pentru recuperarea ratelor si a dobanzilor.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de bani (abuziv) dintr-un cont intr-altul Ihrielle Ihrielle Buna ziua, In data de 8.12.2011, in urma unei extrageri nereusite de la ATM, mi-a fost blocata suma solicitata, insa nestiind acest lucru, am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Transfer cont bancar talidapop talidapop Buna ziua, am doua conturi la BT, unul in lei iar celalalt in valuta (cont pe care nu l-am folosit in ultima vreme). De cateva luni mi se transfera bani din ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)