avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere casa de la stat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere casa de la stat

Buna ziua,

Sunt o persoana care detin certificat de handicap Accentuat,gr 2 permanent.
Nu am casa ,nu am terenuri etc.Sunt casatorita dar nici sotul meu nu detine absolut nimic pe numele lui.Avem un copil si locuim in casa soacrei mele care mai detine un apartament insa toate pe numele ei.
Intrebarea mea este: se poate obtine de la stat o casa avand in vedere ca nici unul dintre noi nu detine si nu a detinut niciodata vreo proprietate ?Ce pasi ar trebui urmati?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
irinas75, utilizator

Alte discuții în legătură

Casa pentru persoana cu handicap irinas75 irinas75 Buna ziua, Sunt o persoana care detin certificat de handicap Accentuat,gr 2 permanent. Nu am casa ,nu am terenuri etc.Sunt casatorita dar nici sotul meu ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe gilbrent gilbrent Ma numesc Virgil Olteanu sunt persoana cu handicap grav si locuesc impreuna cu sotia mea Olteanu Rodica pensionara cu o pensie de 520 lei si cu fiul ei de 40 ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate simona435 simona435 buna ziua, sunt casatorita de 15 ani am un copil si locuiesc cu sotul in apartamentul mamei lui (aceasta fiind trecuta proprietara in acte).sotul detine o ... (vezi toată discuția)