avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa

Buna ziua.bunica mea are o casa la tara care vrea sa mi-o vinda,fiind vaduva.pe titlu de proprietate e trecut bunicul meu care a decedatbunica mai are copii,nepoti si stranepoti.Poate sa-mi vinda casa?Daca se poate de ce acte avem nevoie?va multumesc
Nu v-o poate vinde toata ca nu e a ei toata. Trebuie facuta succesiunea si daca, in urma ei, ea are intreaga casa, atunci v-o poate vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)
Legal eu pot cumpara o casa de la cineva care este mort? anca medina anca medina stiu ca este absurda intrebarea,dar vreau sa cumpar o casa care inca nu este intabulata pe cine pe cine vrea sa mi-o vanda.succesorii ar fii defapt nora ... (vezi toată discuția)
Proprietate pe numele bunicii cu 4 copii transmisă nepotului Wezzotnt Wezzotnt Salutare , avem ulterior un teren de 1500 m2 cu casa pe el , mentionez ca eu is nepotul si as vrea ca , terenul respectiv fiind pe numele bunicii mele sa imi ... (vezi toată discuția)