avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriere datorie anaf
Discuție deschisă în Executare silită

prescriere datorie anaf

buna ziua
cum pot afla daca s-a prescris o datorie catre anaf veche de peste 10 ani,am fost actionara cu 2 % la o societate pe actiuni, de la care am plecat fara sa stiu ca trebuie sa cedez acei 2 %,acum dupa mai bine de 10 ani mi s-a pus poprire pe salariu pentru datoria totala a acelei societati plus penalitati, cheltuieli de judecata la niste procese la care nu am fost citata
Cel mai recent răspuns: myra1978 , utilizator 19:13, 27 Februarie 2018
Vi se pretind la plata sume rezultate din cauze in care nu ati fost citata ?
Datoria poate fi si de 10 ani fara sa intervina prescriptia in situatia in care s-au efectuat acte de executare silita impotriva dumneavoastra. Termenul de prescriptie se prelungeste cu inca 5 ani de la data comunicarii catre dumneavoastra a respectivului act de executare sau de la o recunoastre a debitului de catre dumneavoastra printr-un act voluntar de plata.
buna ziua
asa se pare..poprirea pe salariu mi s-a pus dupa ce am primit o adresa de instiintare de la anaf unde la denumirea obligatiei fiscale erau trecute :ven.recup.chelt.judecata,imputatii si despagubiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta prescrisa mirela_7 mirela_7 Buna ziua, Am un credit contractat in 2008 pe o perioada de 10 ani si din care am platit doar pana in ian 2009,3 carduri de credit pe care la fel nu le-am mai ... (vezi toată discuția)
Executare anaf GABRIELW GABRIELW Am primit în data de 8 noiembrie 2016 o înstiințare de la bancă cum că mi s-a pus poprire pe conturi de către ANAF , în baza unui titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani se prescriu amenzile de circulatie ? miri47 miri47 Mentionez ca am multe amenzi de circulatie din anii 2006 - 2014 neachitate, doar acum am primit Instiintarea ca m-i s-a facut poprire pe salariu - este corecta ... (vezi toată discuția)