avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Buna ziua!

Am cumparat un teren in anul 2002. Am obtinut o hotarare judecatoreasca in acest sens (confectionare act) pe baza unui titlu de proprietate emis in 1997.
In anul 2017, s-au intocmit carti funciare gratuit, facilitati de care am beneficiat si eu cu terenul respectiv. Firma care a intocmit documentatiile, desi avea actele mele de proprietate, a gasit in baza de date a OCPI pentru terenul meu, un al doilea titlu de proprietate emis in 1999 pe numele aceluiasi proprietar (vanzatorul meu), pe aceeasi suprafata de teren si pe acelasi amplasament. A intocmit CF pe numele fostului proprietar si pe baza titlului emis in 1999.
Ce pot face acum?
Sa cer anularea titlului emis in 1999? Comisia judeteana de fond funciar poate anula titlul din 1999?
Precizez ca titlul emis in 1999 este neridicat de la Primarie. Nimeni nu a stiu de el, nici macar fostul proprietar.
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
julius6, utilizator

Alte discuții în legătură

Fond funciar -competenta anulare titlu proprietate FLORENTINA.PRIMBUCOV FLORENTINA.PRIMBUCOV Incerc sa explic un caz cât mai pe scurt posibil in speranta ca mă poate ajuta cineva : in anul 1997 se elibereaza un titlu de proprietate care contine o ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca s-a vandut un teren extravilan pe care am titlu de proprietate? ornitorinc ornitorinc Buna ziua, Detin un teren extravilan in judetul Calarasi pentru care am Titlu de Proprietate (in original) emis cf prevederilor Legii 18/1991 prin ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate asupra terenului daxela daxela In anul 1992 unei societati comerciale (soc.pe actiuni) i se elibereaza titlul de proprietate asupra unui teren situat intr-o comuna(titlu eliberat de ... (vezi toată discuția)