avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Produs primit fara ramburs
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Produs primit fara ramburs

Buna ziua!
Am cumandat anul trecut un produs de pe un site in valoare de 1000 Ron, curierul mi-a dat produsul și factura și mi-a spus că nu am nimic de plata ca e pus fara ramburs. Acum respectivul magazin mi-a trimis o citație de plata in termen de 15 zile printr-un cabinet de avocatura. Întrebarea mea este: Are cum sa câștige dacă mă da în judecată? Nu știe decât numele meu și acela incomplet și adresa, semnătura data curierului la rudicare nu este semnătura mea, iar date personale nu am dat. In respectiva citație scrie că o să mă dea în judecată conform art.1013.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:25, 23 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am inteles exact, ati primit produsul, , nu l-ati platit si vreti sa intrebati daca au cum sa isi recupereze paguba sau reusiti sa le dati teapa ?
Ceea ce incercati dvs. acum este sa dati o mica teapa. Ganditi-va asa: site-ul respectiv are in evidenta comanda dvs. - comanda unde apare numele dvs. si eventual apar si alte date. Faptul ca dvs., ati semnat cu alta semnatura la ridicarea coletului, nu are importanta (nici daca a primit o alta ruda coletul). Coletul figureaza ca predat catre destinatar si in evidentele firmei de curierat. Deci...daca vreti, puteti incerca sa nu platiti, dar ma indoiesc ca veti avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Afacere sau catuse ? StoicaMihaiRazvan StoicaMihaiRazvan de curand am primit prin posta romana un colet (plic) in valoare de 37 lei de la nu stiu ce site ... coincidenta a fost ca in urma cu cateva zile comandasem o ... (vezi toată discuția)