avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme administratie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme administratie bloc

Buna ziua! Ce solutii exista cand presedintele de bloc, alaturi de administrator, comitet nu isi indeplinesc atributiile? Suntem inca asociatie de locatari, nu avem caldura din cauza colmatarii tevilor blocului, un lift din doua nu exista, al doilea functioneaza deficitar. Raspunsul lor a fost: neglijenta din partea locatarilor ar fi cauza nefunctionarii lifului, iar caldura e normal sa nu avem pentru ca locuiesc la ultimul etaj. Sedinte de bloc sau adunari generale nu se fac. Locatarii s-au resemnat de-a lungul timpului, insa eu chiar as dori o solutie si nu stiu care ar fi. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
gopolino, utilizator
Cel mai recent răspuns: ceau , utilizator 10:13, 25 Februarie 2018
Sunt probleme care se pot solutiona prin implicarea efectiva a presedintelui de asociatie
Problema functionarii instalatiei de caldura se solutioneaza in sezonul cald cand instalatia este goala si se poate interveni asupra instalatiei parte comuna cat si asupra instalatiilor individuale
Stiu ca reparatiile tevilor se fac in sezonul cald. Am intrebat ce solutii exista cand presedintele si admninistratorul blocului nu vor deloc sa se implice. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
gopolino, utilizator
Sesizati oficial serviciul de sprijinire si de indrumare asociatii de locatari/proprietari din primarie
Sunt cazuri in care presedintele nu se misca in interesul membrilor proprietari nu desfasoara acte si actiuni pentru solutionarea problemelor cu care se confrunta acestia,dar in cazul sesizarilor si implicarii autoritatilor presedintii de asociatie gasesc energia si interesul de a se disculpa si de multe ori proprietarii nemultumiti primesc raspuns defavorabil si din partea primariei
Problema este a voastra. Faceti AG. Luati decizii de modernizare. Strangeti bani pentru investitii. Nimeni va face fara bani. Daca la adunarile generale nu mergeti si cand mergeti va certati ca chiori nu veti avea sansa sa imbunatati ceva. Daca in urma deciziilor nu se face nimic atunci puteti sa alegeti alt CE si alt presedinte sa il acuzati ca nu se implica.
candidati pentru functia de presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloane incalzire colmatate, refuz acces pentru schimbarea lor ursulina ursulina Bună seara! Poate să mă îndrume cineva în legătură cu refuzul unui locatar de a permite accesul în apartament pentru schimbarea coloanelor de ... (vezi toată discuția)
Plata factura intretinere andy_17 andy_17 Buna ziua,am si eu o mare problema.Locuiesc intr-un bloc vechi care primeste caldura de la centrala orasului.Pana anul acesta nu am avut probleme cu ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa castig proces cu asociatia de proprietari? cozmin30 cozmin30 BUNA ZIUA As dori si eu o parere daca se poate la urmatoarea problema \" locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje , la un apartament la etaju 10. Intretinerea ... (vezi toată discuția)