avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta cadre didactice

Buna seara. In scoala unde predau ni s-a zis ca de la inceputul anului nu se va mai deconta naveta pentru ca nu mai vrea primarul. Nu mai conteaza motivele. Colegii mei sigur nu vor vrea sa dam primaria in judecata cu ajutorul sindicatului. Intrebarea mea este: eu singura as avea castig de cauza sau trebuie toti sa ne angrenam in aceasta actiune? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 23 Februarie 2018
Nimeni nu va poate spune șansele intr-un procean de acest gen, fie ca este promovat individual, fie colectiv.

Dacă aveți sindicat, atunci sesizați sindicatul cu privire la problema supusa discuției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta misu1972 misu1972 HG din iulie 2015 permite decontarea navetei profesorilor,numai ca directorul meu imi deconteaza dupa cum vrea. Eu fac naveta cu masina personala,nu exista ... (vezi toată discuția)
Baza legala decont naveta medvealina medvealina Buna seara, sunt profesor si fac zilnic naveta 80km dus intors, odata cu publicarea legii bugetului pe 2014 contabila scolii noastre nu mai vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
O lună m a șantaja pt ca nu mi a dat 60 de lei,acum iar vrea ... Profesor2021 Profesor2021 Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe Buna ziua.De anul acesta sunt cadru didactic la o scoala noua.Fac ... (vezi toată discuția)