Avem un SRL cu un CAEN principal (Administrare de imobile) si un CAEN secundar (Consultanta IT).
Este obligatoriu ca veniturile rezultate din prima activitate sa fie mai mari decat cele din a doua? Exista o astfel de prevedere legala?
Estimam ca veniturile din CAEN secundar sa fie mult mai mari decat cele de pe CAEN principal.
Trebuie schimbat obligatoriu ordinea codurilor CAEN?
Multumesc
Da! Trebuie sa faceti modificarea la ORC. Nu sunt jurist, dar recent mi-am infiintat un SRL, iar la ORC mi s-a precizat faptul ca daca activitatea aferenta codului CAEN principal nu este predominanta, se poate schimba codul CAEN principal cu cel care are intaietate in activitatea firmei.
Si in ce moment trebuie sa fac aceasta schimbare? Cum as putea sa estimez exact care va fi valoarea veniturilor pe in cod sau altul. E aproape imposibil sa prevezi care va fi ponderea.
Modificare
Alex28
Am un SRL care are in statut tot codul CAEN. Vreau sa ma apuc de altceva decit obiectul principal de activitate, dar de la Registrul comertului am primit 2 ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa
CristinaPopi
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete:
1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.