avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate SRL pe cod CAEN secundar mai mare decat pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate SRL pe cod CAEN secundar mai mare decat pe CAEN principal

Avem un SRL cu un CAEN principal (Administrare de imobile) si un CAEN secundar (Consultanta IT).
Este obligatoriu ca veniturile rezultate din prima activitate sa fie mai mari decat cele din a doua? Exista o astfel de prevedere legala?
Estimam ca veniturile din CAEN secundar sa fie mult mai mari decat cele de pe CAEN principal.
Trebuie schimbat obligatoriu ordinea codurilor CAEN?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mdutan , utilizator 13:24, 23 Februarie 2018
Da! Trebuie sa faceti modificarea la ORC. Nu sunt jurist, dar recent mi-am infiintat un SRL, iar la ORC mi s-a precizat faptul ca daca activitatea aferenta codului CAEN principal nu este predominanta, se poate schimba codul CAEN principal cu cel care are intaietate in activitatea firmei.
Si in ce moment trebuie sa fac aceasta schimbare? Cum as putea sa estimez exact care va fi valoarea veniturilor pe in cod sau altul. E aproape imposibil sa prevezi care va fi ponderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare Alex28 Alex28 Am un SRL care are in statut tot codul CAEN. Vreau sa ma apuc de altceva decit obiectul principal de activitate, dar de la Registrul comertului am primit 2 ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)