avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fără unul dintre moștenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fără unul dintre moștenitori

buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema: Mama mea a decedat acum 4 ani rudele ei din provincie, au facut succesiunea fara sa ma anunte si pe.mine sa particip. Desi am tinut legatura telefonica cu ei, niciodata nu s-a adus in discutie aceasta succesiune. Acum ca am aflat vreau sa stiu ce sanse am sa atac aceasta succesiune in instanta si ce demersuri sunt de facut. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:38, 23 Februarie 2018
Buna seara,
Trebuie sa actionati in instanta atacand certificatul emis.
Aveti sanse avand in vedere ca DUMNEAVOASTRA sunteti mostenitoare nu acele rubedenii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune alexandra_moise alexandra_moise doresc sa plec sa lucrez pentru doi ani in afara tarii. parintii mei sunt foarte in varsta, tata 72 cu dificultati de exprimare in urma unui accident cerebral, ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale- lamuriri l-boghian l-boghian Buna ziua ,va rog sa imi dati unraspuns la urmatoarea problema.Locuiesc in Constanta si am aflat din intamplare ca in urma cu patru ani ,aproximativ,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Întrebare succesiune: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor ... olga2011 olga2011 Întrebare: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor eliberat in 1991 după mama mea decedată în 1990 fara că ea sa fi avut ceva pe numele ei.Tata ... (vezi toată discuția)