avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... primesc concediu de maternitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

primesc concediu de maternitate?

Buna ziua,
Trebuie sa nasc la sfarsitul lunii viitoare si am viza de dependent pentru un an in India deoarece sotul meu lucreaza aici.
Am lucrat in Romania pana pe 12 iulie.
Va rog sa imi spuneti daca sunt indreptatita sa primesc concediu de maternitate si indemnizatie crestere copil.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: viorica01 , utilizator 13:31, 23 Februarie 2018
Viza de India nu are nicio legătură cu cele doua concedii.
1. Unde veți locui după naștere?

2. Ce statut ați avut in ultimii doi ani anteriori datei nașterii copilului?
Dupa nastere o sa locuiesc in Romania insa o sa mai vin si in India.
Am fost salariata in Romania din 2013 pana la data de 12 iulie 2016 la ultimul loc de munca..
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc alexandrastefana alexandrastefana Buna ziua. Nu reusesc deloc sa ma lamuresc. Numai raspunsuri standard etc. E trb sa nasc in iunie. Nu am 12 luni consecutive. Voi fi in prenatal pana la ... (vezi toată discuția)
Buna. am si eu o intrebare daca se poate sa primesc un raspuns. ... Anonim 1 Anonim 1 Buna. Am si eu o intrebare daca se poate sa primesc un raspuns. Eu luna viitoare pe la mijloc trebuie sa nasc. Eu voi beneficia de concediu medical de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc edo23 edo23 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana in urmatoarea situatie beneficiaza de indemnizatie crestere copil: - data estimata a nasterii Iunie 2017 - ... (vezi toată discuția)