avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Veniturile din tranzactionare la bursa in Concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Veniturile din tranzactionare la bursa in Concediu Crestere Copil sunt permise?

Buna ziua,
Daca am actiuni la BVB care prin vanzarea lor in timpul concediului de crestere copil vor genera profit impozabil (sub plafonul de 1900*12=22800 lei anual), exista riscul sa pierd indemnizatia de CCC?
De asemenea, la astfel de venituri din tranzactii actiuni, se aplica OUG 111/2010 conform careia pot sa am venituri impozabile doar daca profitul este sub 3750 lei (1250 lei * 3)? Tranzactionarea la Bursa se considera activitate propriu-zisa sau profitul poate fi si mai mare de atat fara sa ma afecteze?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 23 Februarie 2018
Cel mai bine intrebati , in scris ,la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cass pt castigul din tranzactii bursiere Munz Munz Buna ziua, Daca profitul anual din tranzactii de actiuni la Bursa BVB depaseste plafonul de 22800 lei (1900 lei *12 luni), CASS se aplica la excedent sau ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru depasire plafon venituri din dividende maracinel maracinel Buna ziua. Am o intrebare si pana acum nimeni nu a stiut sa ma lamureasca exact. Cazul meu: am venituri din dividende (obtinute din cumparare actiuni la bvb) ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)